Hartelijk welkom!

Ben je hier voor het eerst? Voor zoekers willen we een richtingwijzer zijn naar Jezus, de Zoon van God. Met elkaar vormen we een vitale, levende gemeenschap waarbinnen we elkaar uitdagen om optimaal vorm te geven aan ons leven als christen, op een manier die past bij de tijd waarin we leven.
 

Vanwege de corona-maatregelen komen we momenteel beperkt samen in ons gebouw. We nodigen u graag uit onze livestreams iedere zondag om 10:00 uur te volgen op ons YouTube-kanaal.

 

Laatste nieuws

Het uiterlijk van de website krijgt een update.

Reactie oproep CIO

Begin deze week kwam het CIO (Interkerkelijk Overleg In Overheidszaken) in overleg met minister Grapperhaus met het dringende advies aan alle kerken…

Vandaag riep de Tweede Kamer kerken op om diensten met een maximale groepsgrootte van 30 personen te houden en niet te zingen.

Het leiderschapsteam heeft een protocol opgesteld waarin we beschrijven hoe we handelen wanneer we melding ontvangen van een besmetting met COVID-19…

Zondagochtend

Datum: 25 oktober 2020
Tijdstip: 10:00 uur
Spreker: Jesse van Nes
Liturgie: Klik hier
Livestream: Klik hier

Zondag 25 oktober spreekt Jesse van Nes in onze ochtenddienst.

U ben van harte welkom om de livestream te volgen.

Belangrijk

Wegens maatregelen rondom het coronavirus is het bezoeken van de kerkdienst op zondag alleen mogelijk op inschrijving. Tevens zal elke dienst online uitgezonden worden via onze livestream.