Tieners en jeugd

 

 

Onze gemeente is gezegend met een grote groep enthousiaste jongeren. Er wordt dan ook veel georganiseerd voor hen.

 

 

 

BeFree (tieners: 12-15 jaar)  

Voor tieners worden er verschillende activiteiten georganiseerd.
 

BeFree kringavond

Elke twee weken is er een BeFree kringavond bij een tienerleider thuis. Tijdens zo’n avond komen tieners, in de leeftijd van 12-15 jaar, in kleine groepen (maximaal 15 tieners) bij elkaar. Tijdens een kringavond leiden twee kringleiders de avond die bestaat uit ontmoeting en bijbelstudie.
 

BeFree dienst 

Elke maand is er speciaal voor de tieners op zondag een BeFree dienst (10:00-11:30 uur).

Door middel van diepgaande preken, muziek, dans, drama en multimedia worden tieners uitgedaagd en toegerust in hun geloof. Deze dienst wordt voor en door tieners georganiseerd en is op elke tweede zondag van de maand. Wil je ook een aandeel tijdens deze dienst? Neem dan gerust contact op met je kringleider.

 

 

 

BeOne (jongeren: 16-23 jaar)

De jeugd komt regelmatig bij elkaar in kleine groepen tijdens de BeOne kringavonden.


BeOne kringavond
Op kringavonden komen jongeren in kleine groepen bij elkaar om een thema te behandelen. Hierbij is altijd ruimte voor onderwijs, vragen, discussie en gezelligheid. Per half jaar kiezen jongeren één van de themakringen waar ze zich bij aansluiten, hierdoor ontmoeten we steeds nieuwe mensen. Het is ook mogelijk om aan te sluiten bij een vaste kring. Tijdens de avonden wordt een onderwerp behandeld dat tijdens AWAKEN (zie hieronder) aan bod is gekomen. Ook tijdens deze kringavonden is er ruimte voor vragen en discussie over het onderwerp. Alle kringavonden zijn vooral gezellige avonden om elkaar te ontmoeten en samen te leren hoe we Jezus kunnen volgen.

 

 

 

BeAlive (jongvolwassenen: 23-28 jaar)

Voor de jongvolwassenen is er gelegenheid om leeftijdsgenoten te ontmoeten bij BeAlive.

 

BeAlive kringavond
Op de kringavonden komen verschillende jongvolwassenen bij elkaar, vaak in het huis van een van de kringleiders. Meestal wordt er met elkaar gegeten. Naast veel plezier en ontmoeting zingen we met elkaar en duiken we in de Bijbel om over Jezus te leren. Tijdens de avond wordt een onderwerp behandeld dat tijdens AWAKEN (zie hieronder) aan bod is gekomen.

 

 

 

AWAKEN

AWAKEN is het jongerenevenement van onze gemeente. Het wordt georganiseerd door een team van enthousiaste vrijwilligers. AWAKEN is iedere 1e zondag van de maand en begint om 19:30 uur.

AWAKEN is een plek om samen met heel veel jongeren God te ontmoeten. Zowel jongeren die God kennen als jongeren die nieuwsgierig zijn naar Hem komen elke eerste zondag van de maand samen. We beginnen met aanbidding met muziek van onze AWAKEN-band en hebben daarna een inspirerende spreker die een aansprekend thema behandelt. Kortom: Je bent welkom bij AWAKEN, ongeacht je achtergrond of geloof. Dus neem je vrienden mee!

 

 

Speciale events

Dan zijn er nog speciale events voor jongeren van 12-28 jaar, zoals het jaarlijkse nieuwjaarsgala, surfen, glow in the dark midgetgolf, klimmen, het jeugdweekend, en nog veel meer hoogtepunten in het seizoen. Genoeg te doen dus!
 

 

Op zoek naar...

BeOne is altijd op zoek naar jeugdwerkers, mensen met een passie voor Jezus en een passie voor jongeren, waarbij we leeftijd helemaal niet belangrijk vinden. Als jij hieraan voldoet, gaan we graag samen kijken naar een taak die past bij jouw gaven en talenten. Dat kan variëren van kringleider, tot keukenmedewerker tijdens een jeugdweekend, tot gastheer/vrouw van de soos en noem maar op.

We geven je alle gelegenheid om eerst eens te komen meedraaien voordat je echt een taak op je neemt. Wil je meer weten over een taak als jeugdwerker? Neem dan contact op met de leiding van het jeugdwerk, de contactgegevens kun je vinden op de pagina met bedieningsleiders.