Webversie kerkapp beschikbaar

Sinds deze week is er ook een webversie beschikbaar van onze kerkapp!

Vorig jaar is onze eigen kerkapp gelanceerd, waarmee gemeenteleden gemakkelijk berichten en foto's met elkaar kunnen delen in verschillende groepen. Inmiddels maken al meer dan 350 gemeenteleden gebruik van deze app op hun smartphone of tablet. Voor gemeenteleden zonder smartphone of tablet was er helaas geen mogelijkheid om mee te doen, tot deze week dus. Met de lancering van de webversie is het namelijk mogelijk om de kerkapp te openen vanaf je computer of laptop in je internetbrowser.

Ga hiervoor naar web.donkeymobile.com en zoek naar Parousia Zoetermeer. Heb je al een account voor de kerkapp dan kun je met die inloggegevens nu ook hier inloggen. Heb je nog geen account, klik dan onderaan op 'Account aanmaken' en maak een nieuw account aan, bij voorkeur met het emailadres waarmee je ook op onze adressenlijst bekend bent (want dan krijg je direct toegang). Gebruik je een ander emailadres (dat kan), dan moet het eerst handmatig goedgekeurd worden door een van de beheerders.

Op de webversie van de kerkapp kun je dezelfde berichten lezen als op je mobiel en je kunt ook zelf berichten plaatsen. Dat gaat misschien zelf gemakkelijker omdat je kunt typen op je toetsenbord en alles wat groter ziet.

Heb je vragen over de kerkapp, neem even contact op met Kevin Stolk (communicatie@parousiazoetermeer.nl).