Ken mij

ADEM Project presenteert hun nieuwe album in ons gebouw en je bent van harte uitgenodigd.

Kom ook op 24 juni 2022 om 20:00. Bestel vandaag nog je tickets, want er is beperkt plaats.

Op vrijdagavond 24 juni 2022 geeft het Adem Project een te gek releaseconcert in Parousia Zoetermeer. De groep zingt eigen (nieuwe) nummers, maar zingt met de bezoekers ook aanbiddingsmuziek. Met de avond wil het Adem Project haar nieuwe album presenteren én God door en met muziek danken voor het leven en elkaar. Na afloop is er een Surinaamse 'borrel' en tijd om elkaar te ontmoeten.

Deuren open 19:30 uur
Start: 20:00 uur

Over Adem Project

In 2018 kwam het Adem Project met hun eerste lied: 'Adem'. Filemon Peroti had een visie waarin Nederlandse artiesten met verschillende culturele achtergronden samen nieuwe muziek voor de kerk gaan schrijven. Het motto van het Adem Project is: goede Nederlandse songteksten komen harder binnen. Ze zijn rauwer, eerlijker, dichtbij en je weet wat je zingt. Nu vier jaar later en tien liederen verder komt het Adem Project met hun album: Ken mij. Een reis die ze samen hebben gemaakt en waarin ze elkaar beter hebben leren kennen, waarin ze open en kwetsbaar naar elkaar waren. En vanuit die samenhorigheid zijn de liederen mooier en persoonlijker geworden.

Het begon met een verlangen: “Een positieve verandering realiseren op muzikaal gebied binnen de ‘kerk’, waardoor de nieuwe generatie in haar beleving aansluiting vindt bij hun hartzaken zoals Jezus, geloof en spiritualiteit,” - Filemon Peroti.

We hopen je te zien op 24 juni!

Adem Crew