Ga je mee op kerstreis?

Kerst vieren wordt dit jaar in Parousia een bijzondere belevenis.

Nog twee weken en dan is het Kerstmis! Een grote groep broeders en zusters is al lange tijd bezig met alle voorbereidingen om er een onvergetelijk kerstfeest van te maken. Met elkaar, als één grote familie, zullen we de geboorte van onze Verlosser, Jezus Christus, vieren!

Wat staat er allemaal op stapel dit jaar?

Vrijdag 24 december: Kerstreizen

Op deze middag en avond gaan we in groepen van maximaal 30 personen een bijzondere Kerstreis maken door De Uitkijk! De reis wordt een afwisseling van ontmoeten, liederen zingen of luisteren, een hapje en een drankje en natuurlijk een waardevolle overdenking.

  • Van 16.40 tot 19.00 uur zijn er vijf reizen voor de kinderen van de Kids Club, vriendjes en vriendinnetjes (neem ze mee!) en hun (groot-)ouders en verzorgers.
  • Van 20.40 tot 23.40 uur zijn er vijf reizen voor de rest van de gemeente.

We willen je aanmoedigen om vrienden, collega’s, familie of buren uit te nodigen om samen met jou deze bijzondere kerstreis af te leggen. Tip: geef ze een flyer (te vinden in De Uitkijk) of stuur de digitale versie van de flyer via mail of social media! 

Inschrijven is verplicht (ook voor gasten), ga hiervoor naar www.parousiazoetermeer.nl/kerstreizen.

Let op, per reis kunnen er maximaal 30 personen meedoen, vol is vol. Op dit moment is al 37% van de beschikbare plaatsen gereserveerd, dus wacht niet te lang!

Zaterdag 25 december: Kerst-ochtenddienst

Het is vandaag Eerste Kerstdag! Om 10.30 uur is er een feestelijke samenkomst waarin we met elkaar de bekende, traditionele kerstliederen zullen zingen.

Iedereen is deze ochtend welkom, aanmelden kan in de week ervoor via het bekende aanmeldingsformulier (link op de website). Er is deze ochtend geen Kids Club of crèche, alle kinderen blijven in de samenkomst.

Zondag 26 december: geen samenkomst

Op Tweede Kerstdag is er geen samenkomst in De Uitkijk.

 

We zien uit naar een gezegende Kerst met elkaar, waarin we het Licht van de wereld mogen ontvangen en vooral ook mogen doorgeven!

Hartelijke groet,
namens het leiderschapsteam,     

Kevin Stolk
Diaken communicatie Parousia Zoetermeer